• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Gayu Adi Heryanto


Tarawangsa

Ku Gayu Adi HeryantoSajak

Sada sora tarawangsa Ngarayap mapayan méga Tuluy...