• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Yosef M. Ibrahim


SN

Nagri Siraru

Ku Yosef M. IbrahimRumpaka

Di hiji wanci, aya nagri anu sakabéh pangeusina siraru. Tapi...