• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Arom Hidayat


ANAKING, 'NA HIJI PEUTING

Ku Arom HidayatSajak

:Risma Nirmala...

Nyorangan

Ku Arom HidayatSajak

Daun eurih tingarulang Ngagerihan dampal angin : Asa geus...

Kalakay Ganitri

Ku Arom HidayatSajak

:Kyai Matdon saha nu wasa...