• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Basyar Isya


Jikan Uing Ngan Hiji

Ku Basyar IsyaBarakatak

Héy, daréngékeun yeuh uing deuk nanya. Maranéh...

Bancang Pakéwuh

Ku Basyar IsyaBarakatak

Lima treuk Satuan Dalmas ti Polréstabes Bandung dikeprik nuju ka hiji...

Lembur

Ku Basyar IsyaSajak

peuting ieu bulan ceurik ngabangingik taya deui...