• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Cece Sobarna


SN

Urang Sunda nu Ngumbara
di Sota—Merauké

Ku Cece SobarnaBéja ti Pangumbaraan

Harita, pertengahan taun 2011, basa keur mancén tugas di Badan...