• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Eddy Ruswandy


SN

Jurig Imitasi

Ku Eddy RuswandyCarita Mistéri

Sagala kapeurih asa can punah. Kasedih, nalangsa, tunggara masih gumulung...