• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Tuti


Arisan

Ku TutiCarita Pondok

...
SN

Warisan nu Moal Cocéng

Ku TutiCarita Pondok

GEUS ti béh ditu hayang nyarita ka Emah, naha henteu capé ngasuh...