• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Prof. Dr. Dede Mariana, M.Si.


Pemilu 2014 “Menunggu Godot?”

Ku Prof. Dr. Dede Mariana, M.Si.Kolom

Taun 2014 dianggap taun very very colosso, nginjeum istilah Bung Karno...