• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Risnawati


Sekar Merdika

Ku RisnawatiSajak

Pelesir ka Kota Subang, Kota Ganas anu éndah...
SN

Peteng

Ku RisnawatiCarita Pondok

“Nyi, anteurkeun kolek sareng emameun ka Ma Karsih, jug!” soanten Umi...
SN

Jihad

Ku RisnawatiCarita Pondok

Jelegur sora bom dina tivi. Lenyap haté ngalenyap. Asa urug angen....