• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Encep Dadi Sukmana


Nu Lila jeung nu Tereh

Ku Encep Dadi SukmanaBarakatak

“Kuring mah geus tujuh taun rumah tangga, tapi can keneh diparengkeun...