• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Yus R. Ismail


TANGKAL BUAH APA

Ku Yus R. IsmailRumpaka

Kuring keur di kantor basa narima béja téh. Apa teu damang....
SN

Kawung Kabayan

Ku Yus R. IsmailCarita Pondok

Di wates lembur jeung leuweung perenahna tangkal kawung téh. Tangkal...
SN

Budak Angon

Ku Yus R. IsmailCarita Pondok

Duka anu kasabara kalina pamajikan laporan. Cenah, pasakan tina méja...
SN

Kembang Hui

Ku Yus R. IsmailCarita Pondok

Tempat nu kajojo di kampung kuring nyaéta Tanjakan Panjang. Jalan...
SN

Dongéng Maung Jeung Sumur Karamat

Ku Yus R. IsmailCarita Pondok

Anjog ka nu dituju kira wanci tunggang gunung. Soré aya ku...