• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Tety S Nataprawira


SN

Sapanjang Jalan Ka Subang

Ku Tety S Nataprawira Carita Pondok

Gebeg, kuring ngagebeg. Getih asa nyéak baning ku reuwas....