• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Tika Yuanita


Biruang jadi Galak

Ku Tika YuanitaDongéng

Aya hiji juru tani boga sawah di sisi leuweung, sarta sosobatan jeung Si...

Raja jeung Doran Pacul

Ku Tika YuanitaDongéng

      Jaman baheula, aya hiji...