• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Rian D Firdaus


Neang Paraji

Ku Rian D FirdausCarita Mistéri

Tumaninah lebah dieu teh lamun beurang mah.Jalanna datar jeung lurus,...