• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Hikmat Nugraha


SN

Handphone

Ku Hikmat NugrahaCarita Pondok

Hayang mah geus lila boga hp (hapé) téh. Kuring kabita...