• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Tatang Zaelani Tirtawijaya


Kutan Kitu

Ku Tatang Zaelani TirtawijayaCarita Pondok

Balik ti masigit ba’da Isya, Artasim dipegat ku lalaki opatan nu...