• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Naneng Daningsih


Surat Penting

Ku Naneng DaningsihCarita Pondok

Kuring téh hirup pasisian, di kota leutik. Dilahirkeun di dinya. Meunang...