• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Émha Ubaidillah Bratalegawa


SN

K U N C É N

Ku Émha Ubaidillah BratalegawaCarita Pondok

Panto tajug ngarekét, muka lalaunan. Kuring ngelolkeun sirah ka jero,...