• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Adung Triana


Ucing Dalit jeung Manusa

Ku Adung TrianaDongéng

Baheula beh ditueun jaman baheula mah, ucing jeung maung teh dua sadulur....