• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Adit M. Santika


Soca ti Heula

Ku Adit M. SantikaBarakatak

Waktu kajadian musibah Gunung Galunggung bitu, kuring ti unit SAR peutingna...