• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Deka Wimala


Hampura, Kang …

Ku Deka WimalaCarita Pondok

 Naha teu ngelol-ngelol gening SMS ti manéhna téh? Keclak...