• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Ii Heri Hermawan


Kabayan Naheun Bubu

Ku Ii Heri HermawanDongéng

 “Kang Kabayan... Kang Kabayan, hudang atuh tuh batur mah...