• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Lies Tjandra Kancana


SN

Nu Nyangkaruk
Jero Haté

Ku Lies Tjandra KancanaCarita Pondok

Sigana moal aya nyeri anu pangnyeri-nyerina sadunya, ogé...