• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Asep Ganda Sadikin


SN

Nu Reureuh di Korobokan

Ku Asep Ganda SadikinCarita Mistéri

Tamat jalan satapak, bras ka jalan désa. Jalan nanjak mayat, lumayan...