• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Enang Rusyana


SN

Urang Sunda Ngabebenah Tsunami Aceh

Ku Enang RusyanaBéja ti Pangumbaraan

Minggu, 26 Désémber 2004, tabuh 7.59 isuk-isuk, aya lini anu...