• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Taufan Ramadan


Hayang Disuntik

Ku Taufan RamadanBarakatak

Hareupeun imah aya dokter umum nu anyar muka praktek, dr. Hesti Khoerunnisa....