• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Tety S. Nataprawira


SN

Sagagang Kembang Anyelir

Ku Tety S. Nataprawira Carita Pondok

Rada reuwas basa manéhna ‘curhat’ téh. Obrolanana bet...