• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Asep H Sanudin (Ki Dalang)


SN

Ridwan Kamil
Ngadongdon Urang Sunda di Qatar

Ku Asep H Sanudin (Ki Dalang)Béja ti Pangumbaraan

Rahayat Indonesia anu bubuara di Qatar, geunjleung. Kituna téh lantaran,...

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: Baraya

Filename: modpublic/v_rubrikasi.php

Line Number: 40

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: Baraya

Filename: modpublic/v_rubrikasi.php

Line Number: 40

SN

Ririwa Imah Dines

Ku Asep H Sanudin (Ki Dalang)

Di taun 2001-an akhir, simkuring kapapancenan ku dokter Hidayat nyekelan...