• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging F. Syarifuddin C.


Metik Hikmah tina Hijrah

Ku F. Syarifuddin C. Munara Cahya

Alloh SWT ngadawuh dina Al Quran nu hartosna kirang langkung: "Yeuh...