• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Yadi Karyadipura


SN

LÉNGKAH NONOMAN MEKARKEUN BUDAYA JABAR

Ku Yadi KaryadipuraLaporan

Jawa Barat beunghar ku budaya. Kabudayaan bisa nanjeur lantaran aya kadariaan...

NONOMAN BOBOTOH PERSIB

Ku Yadi KaryadipuraKolom

Olahraga maén bal geus dipigandrung ku masarakat Indonésia....