• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Syarif Kusumadinata


SN

Juragan Sodik Keuna Supata

Ku Syarif KusumadinataCarita Mistéri

Lembur singkur di lamping Gunung Burangrang. Cai cur-cor ngaliwatan pasawahan...