• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Rubrik Lempa Lempi Lempong


SN

Résiko Haji

Ku Dede SyafrudinLempa Lempi Lempong

“Innnalillahi wa inalillahi.....” “Saha nu...

Nu Ngaligeuh jeung ISIS

Ku Dede SyafrudinLempa Lempi Lempong

“Kiwari beuki réa jalma anu...

Barang Séken

Ku Dede SyafrudinLempa Lempi Lempong

“Hayang barang alus kudu mahal biayana,...

Pendatang

Ku RumpakaLempa Lempi Lempong

“Di Cimahi jeung sababaraha kota...

Brazil

Ku Dede SyafrudinLempa Lempi Lempong

“Bakal aya hiburan anu merenah bulan puasa ayeuna...

Milih Urang Sunda

Ku RumpakaLempa Lempi Lempong

“Keur meujeuhna ramé...

Usum Ngijih

Ku RumpakaLempa Lempi Lempong

“Geus mimiti ngijih, Lo.” “Enya, Mang. Geus kudu...

Nyaleg

Ku RumpakaLempa Lempi Lempong

“Geus ramé ti...

Préman jeung Prémanismeu

Ku RumpakaLempa Lempi Lempong

“Asa ku ramé lalajo berita...

Béas nu Juragan Tangkulak

Lempa Lempi Lempong

“Di sabababaraha séntra...

Umar Bakri oh Umar Bakri

Ku Lempa Lempi Lempong

“Taun dalapan puluhan mun teu salah mah,...
SN

Rasa Kamanusaan

Ku Mang LintrikLempa Lempi Lempong

“Prihatin, Lo.” “Saha,...

Kaolahan Ayeuna jeung Baheula

Ku Mang LintrikLempa Lempi Lempong

“Geus waktuna popolah atawa olah, Lo.” “Nyieun...