• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Rubrik Sajak


Sekar Merdika

Ku RisnawatiSajak

Pelesir ka Kota Subang, Kota Ganas anu éndah...

Dangdanggula Sugan

Sajak

Sakiceupan naha ngiles deui nitih cahya mapay kingkilaban ka...

Walungan

Sajak

1. ngaheruk  neuteup cai ngembeng ngahideungan...

Baris Kahiji

Ku Cucu NurzamanSajak

Dina baris kahiji kuring ngahaja Ngagurit kasalempang...

ANAKING, 'NA HIJI PEUTING

Ku Arom HidayatSajak

:Risma Nirmala...

POTRÉT

Ku Ari AndriansyahSajak

Warnaning kamelang disarigsig pigura lawas Pulas pias tina rupa...

Sinareng Bulan Purnama

Ku Ano KarsanaSajak

Kedahna mah ayeuna téh Susulumputan dina...

Tafakur Heula

Ku Chye Retty IsnendesSajak

Dugi deui umur ka rotasi matahari Aya tangara nu diiberkeun dina...

Sanés Ngidam

Ku IhungSajak

Pararegel. Asa hayang dipencétan,ditincakan bangbung nu rarabeng...

Layung Beureum

Ku Eni Ratna IntenSajak

Hibarna taman haté Nguniang ka pakaulan Sunda Ti...

Di Taman Kampus

Ku Abdullah MustappaSajak

Barang jol gé manéhna galécok Ngadon...

Sapanjang Léngkah

Ku Ari AndriansyahSajak

1 Teu reureuh-reureuh ngukur léngkah...

Apan Lembur Urang Téa

Ku Ano KarsanaSajak

Sirah pasir ku saha dikerik rudin Sapanempo linduk...

kertas

Ku Aditia GunawanSajak

pilakadar nilepan kertas jadi parahu masrahkeun angkleungna kana...

Nyorangan

Ku Arom HidayatSajak

Daun eurih tingarulang Ngagerihan dampal angin : Asa geus...

Catetan Kalakay

Ku Hadi AKSSajak

Lain muru katumbiri najan yakin sok ngempur palebah dinya. Urang...

Daun Bulan

Ku Atep KurniaSajak

Anjeun buru-buru muka indéks dina tungtung buku Susuganan...

Lembur

Ku Basyar IsyaSajak

peuting ieu bulan ceurik ngabangingik taya deui...

Kalakay Ganitri

Ku Arom HidayatSajak

:Kyai Matdon saha nu wasa...

ALUN-ALUN AHAD KAMARI

Ku Onnok RahmawatiSajak

Nekrok sapucuk isuk-isuk na juru alun-alun Nu  kakabueun...

SURAT KEUR KOMISI X

Ku Sukadi Nanta PrajaSajak

Langit ngepris miripis maseuhan...

Runtah

Ku IhungSajak

Miceun runtah sabagian tina iman cenah, cék nu...

Tarawangsa

Ku Gayu Adi HeryantoSajak

Sada sora tarawangsa Ngarayap mapayan méga Tuluy...

Dadung

Ku Ari AndriansyahSajak

Maranéhna kebo mulang tuna pakandangan Leungiteun wirahma...

Emih Rebus

Sajak

  Sajeroning ngaemih haté...

Eulis: Mangsa Girimis Ngepris di Buruan

Ku I Wahyudi SofyanSajak

Kahatur: AMM   Sok rajeun betah neuteup...

HAREPAN INSAN

Sajak

Ar Rohman duh ngagalindeng soanten Musya’ari...

Sajak

Ku Chye Retty IsnendesSajak

Hujan...

Muru Bandara Pamungkas

Ku Godi SuwarnaSajak

katumbiri nutugna ka hji dayeuh nya ka dinya ieu raga...

SERAT JANARI

Ku Déwi Ratna DamayantiSajak

Wilujeng, Jungjunan! Salira nu tos mukakeun panto peuting. Seja...

LILIR

Ku Tiktik RusyaniSajak

Euleuh... Ari  cengkat silalatu rabeng na sirah,...